KOULUTETTU HIEROJA, URHEILUHIEROJA                                                  Kristiina Hietanen

Kristiina Hietanen

Koulutettu hieroja & urheiluhieroja

Jo nuorena puntaroin hierojan ammattia ja yrittäjyyttä. Työskentelin kuitenkin vuosia asiakaspalvelu- ja ohjausalan työtehtävissä, kunnes päätin toteuttaa mielessäni olleen haaveen hierojan ammatista. Opiskelin hierojan ammattitukinnon ja urheiluhieronnan opinnot Seinäjoen Hierojakoulussa 2018. Olen rekisteröitynä Valviran rekisteriin, joten saan käyttää nimeä koulutettu hieroja. Perustin oman yrityksen ja otan vastaan asiakkaita kotonani olevassa hoitotilassa Alakylässä Seinäjoella.

Urheiluhierojaksi opiskellessani sain tehdä yhteistyötä Seinäjoen Peliveljien (SPV) miesten edustusjoukkueessa salibandyä pelaavien Jari Hankkion ja Tuomas Mustosen kanssa. Teimme suunnitelman pelikauden aikaisista hieronnoista ja tapasimme viikoittain kauden 2017 - 2018 aikana. Tässä sain erittäin hyvää kokemusta treenin ja pelin sekä säännöllisen hieronnan vaikutuksesta urheilijan lihaksiin. Tämä oli äärimmäisen valaisevaa ja opetti käytännössä todella paljon.


Aloitin 2023 työni ohessa Hieronnan erikoisammattitutkinnon opinnot (EAT, urheiluhieronta),  jonka arvioitu päättyminen on joulukuussa 2024.                                                                                    Referenssit

 #26  Jari Hankkio                                                       #47  Tuomas Mustonen 

- Aloitin yhteistyön Kristiinan kanssa syksyllä -17. Aiemmin olin käynyt hyvin satunnaisesti hieronnassa. Tapasimme Kristiinan kanssa viikottain ja todella nopeasti huomasin hieronnan vaikutuksen. Jalat eivät menneet kovankaan treenin jälkeen niin jumiin, mitä aikaisemmin ja palautuminen oli huomattavasti nopeampaa. Tästä oli itselle merkittävä hyöty niin peleistä kuin treeneistä palautumiseen.

- Marraskuussa -17 loukkasin polveni ja se jouduttiin operoimaan. Operaation jälkeen palasimme hierontojen pariin. Aluksi hieronnat olivat lähinnä rauhallisesti toteutettuja huoltavia hierontoja, koska kuntoutumiseni oli vielä alkuvaiheessa. Nyt loppukeväästä olemme taas palanneet jumien poiston pariin, kun treenini niitä ovat alkaneet taas tuottaa.

- Kokonaisuutena tästä ajasta minulle on jäänyt todella hyvä maku suuhun! Kristiinasta huomaa todella selkeästi, että hän on äärimmäisen kiinnostunut alaa kohtaan ja on valmis oppimaan kokoajan uutta sekä kehittämään itseään.

- Jo koulun alkuaikana Kristiinalla oli hyvä tatsi hieromiseen, mutta nyt valmistuttuaan hän on todella rautainen ammattilainen, mitä mielelläni pystyn suositella kenelle vaan!

- Oma yhteistyö jatkuu Kristiinan kanssa myös tulevalla kaudella ja uskon saavani siitä suuren hyödyn treeni- ja peliväsymyksien tullessa!

KIITOS!

Jari Hankkio,  SPV #26

- Säännöllinen hieronta on ollut minulle todella hyvä juttu! 

- Urheilijan näkökulmasta hieronta vaikutti kehoni palautumisajan lyhenemiseen selvästi. Viikonloppupelien jälkeen kroppa tuntui olevan heti tiistaina täydessä valmiudessa ottamaan seuraavan kehittävän harjoituksen vastaan, kun hieronta oli lepopäivänä maanantaina.

- Säännöllisellä käymisellä vähentyi myös pienien loukkaantumisien riski, ainakin henkisellä puolella tulee niin ajateltua. Koko kausi tuli pelattua ilman vammoja!

- Kristiinan kanssa tuli aloitettua tämä projekti hänen koulun alkuaikoina. Hänessä teki vaikutuksen se, kuinka halukas hän oli oppimaan ja ottaan selvää hierontatyyleistä sekä -tavoista, jotka auttaa minua parhaiten.

- Hierojana kahdeksan kuukauden aikana kehittyminen on ollut silmiinpistävää!

ISO KIITOS YHTEISTYÖSTÄ! 

Terveisin

Tuomas Mustonen,  SPV #47                                                                             Hierojaksi SPV:lle!


Niinhän tässä kävi, että pääsin Seinäjoen Peliveljien miesten edustusjoukkueen huoltoon mukaan! Elokuusta 2018 olen toiminut joukkueen hierojana ja ollut mukana treeneissä ja peleissä. Tässä saan tehdä työtä urheilijoiden parissa, ja voin jo nyt todeta, että tämä antaa ammatillisesti paljon. On todella hienoa saada olla mukana tässä joukkueessa!


                                         SPV:n kausi 2018 - 2019          Joukkueen kausi 2018-2019 päättyi hienosti pronssijuhliin!

         Aivan äärettömän hieno kausi takana ja

  matka jatkuu omalta osaltani SPV:n kanssa myös tulevalla kaudella!


            Sponsorina kaudella 2019-2020

 

   SPV Jari Hankkio #26

Yhteistyömme Jarin kanssa jatkuu. Tämän runkosarjan maalipörssin voittajan ja joukkueen ilopillerin kanssa yhteistyö on mutkatonta ja erittäin antoisaa. 

    SPV Riku Hakanen #97

Aloitan henkilökohtaisena sponsorina nuorelle huippulupaukselle Riku Hakaselle. Painakaahan nimi mieleen, tästä kaverista varmasti vielä kuullaan. Viime kausi oli jo melkoista mitalisadetta.

Nurmon Jymy  Lauri Lehtimäki         #80

Olen henkilökohtaisena sponsorina kaudella 2019-2020 Nurmon Jymyssä salibandyä pelaavalle Lauri Lehtimäelle.- Tutustuin Kristiinan kanssa loppuvuonna 2017, kun hän opiskeli Seinäjoen hierojakoulussa. Aloin silloin myös käymään hieronnassa säännöllisesti. Vaikutukset näkyivät nopeasti: jumisesta kropasta saatiin pikkuhiljaa kuorittua paremmin toimiva ja liikkuva kokonaisuus.

- Kaudella 2018-2019 säännöllinen hieronta Kristiinan kanssa vain lisääntyi ja vaikutukset paranivat entisestään. Kristiinasta on aina huomannut, kuinka suuri kiinnostus hänellä on alaa kohtaan ja onkin ollut hieno huomata, kuinka hänkin on kehittynyt ajan saatossa. Tänä päivänä Kristiina on todellinen ammattilainen työssään ja on ollut ilo tutustua häneen myös ihmisenä.

- Voin hyvillä mielin suositella Kristiinaa kenelle tahansa ja on todella suuri kunnia tehdä yhteistyötä hänen kanssaan tulevalla kaudella 2019-2020!

Kiittäen

Lauri Lehtimäki, Nurmon Jymy #80                 Sponsorina kaudella 2020-2021

 #26  Jari Hankkio                                                                          #97  Riku Hakanen

Toimin jatkossakin SPV:n Jari Hankkion ja Riku Hakasen henkilökohtaisena sponsorina. Jatkan myös SPV:n miesten edustusjoukkueessa kaudella 2020-2021 hierojana ja huollon tehtävissä.                                                                                                                                                   Suomen Cup mestarit  2021     


                                                            Huikeita hetkiä joukkueen kanssa!                                                                                                                             Kuva: Juhani Järvenpää


                                                           Sponsorina kaudella 2021-2022      


Yhteistyömme SPV:n hyökkääjän Jari Hankkion kanssa jatkuu.
                                                   Super Cup mestarit 2021            

Kauden 2021-2022 alkajaisiksi pelattiin Super Cup voitosta Mikkelissä. Vastakkain Suomen Cup mestari SPV ja Suomen mestari Classic. Ja voitto tuli. Hieno kauden aloitus joukkueelta.


SPV:n joukkue 2021 - 2022

                   Super Cup voittajat  2022

SPV jatkoi heti kauden 2022-23 aluksi perinteitään suurten otteluiden joukkueena. Kolmatta kertaa pelatun SuperCupin finaalissa SPV peittosi hallitsevan Suomen mestari Tampereen Classicin lukemin 9-5. Tästä on hyvä jatkaa alkavaa kautta.

Sponssina kaudella 2022-2023

    

 Jari Hankkio  #26


Jari vaihtoi SPV:n punaisen paidan Nurmon Jymyn siniseen, muttei se meitä haittaa, yhteistyömme jatkuu edelleen! 

On äärettömän hienoa saada olla Jarin henkilökohtaisena sponsorina jo viidettä vuotta.